Advies inzake coördinatie van de aanpassingssystematiek ten aanzien van sociale uitkeringen en minimumloon. Uitgebracht aan de minister van sociale zaken en volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1971)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1971, no. 12.