Gemeenteraadslid bij de behandeling van de gemeentelijke nota over de problematiek rond het gebruik van en de handel in (soft-)drugs in jongerencentra, waaronder het Paard van Troje - Singels, Han
Gemeenteraadslid bij de behandeling van de gemeentelijke nota over de problematiek rond het gebruik van en de handel in (soft-)drugs in jongerencentra, waaronder het Paard van Troje.