Wolny Głos Ursusa . pismo przyjaciół i sympatyków "Solidarności", no. 137, 1989 - Jerzy Domżalski EIC, Leszek Nadstawny graphic design (s.n.], 1989)
Creation and circulation: From issue no. 150(1990) journal published legally titled Wolny Głos