Propaganda voor de gemeenteraadsverkiezingen met op achterzijde handgeschreven tekst van lijsttrekker Wil Velders (1982)
Propaganda voor de gemeenteraadsverkiezingen met op achterzijde handgeschreven tekst van lijsttrekker Wil Velders.