Geef Zuid-Afrika een eerlijke kans - schrijf geschiedenis met een giro 555
Borden met series gekleurde tekeningen van o.a. bekende Nederlanders. Gemaakt in het kader van de campagne "Geef Zuid-Afrika een eerlijke kans" van het Komitee Zuidelijk Afrika.