De R.K. Slagersgezel : bondsblad van den Nederlandsche Roomsch Katholieke Bond van Arbeiders en Arbeidsters in de Slagers- en aanverwante bedrijven "St. Joris"
Voortgezt als: Sint Joris. Orgaan van de Ned. R.K. Bond voor Arbeiders in de Slagers- en aanverwante bedrijgen (ZF 31006).