Republike izbliza. SR Makedonija - SR Slovenija. Stenografske beleške sa seminara održanih u januaru i martu 1966. [Sa pril. K. Crvenkovskog, S. Kavčića, M. Bulca i dr.] (Beograd, 1966)
Centar za političke studije i obrazovanje.