Leerlingen uit Suriname en hun achtergronden (Interdepartementale Commissie voor Beleidscoördinatie ten behoeve van Surinaamse en Nederlands-Antilliaanse Rijksgenoten (I.C.B.R.), 1975)
Met bibliogr. en tabn. Uitg. in samenw. met het Centraal Bureau Uitvoering Vestigingsbeleid Rijksgenoten.