Tot op het bot : - Linden, Frénk van der.
Opname van interviews met Van Amerongen (uitgezonden op 16-5-2002) en Vonk (uitgezonden op 2-6-2003). Uitgave bij het boek 'Laten we eerlijk zijn : 25 jaar spraakmakende interviews' (Call number: 2006/2068).