Tekeningen voor het tijdschrift Noorderbreedte dat gaat over het landschap, de cultuurhistorie, de natuur en het milieu van Friesland, Groningen en Drenthe - Willemen, Kees,
Tekeningen voor het tijdschrift Noorderbreedte dat gaat over het landschap, de cultuurhistorie, de natuur en het milieu van Friesland, Groningen en Drenthe.