Advies inzake een ontwerp voor een derde richtlijn van de Raad van de Europese Gemeenschappen inzake juridische fusies van naamloze vennootschappen, welke plaatsvinden binnen de grenzen der afzonderlijke lidstaten. Uitgebracht aan de Minister van Justitie (Sociaal-Economische Raad, 1972)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1972, no. 6, 19 mei.