Advies inzake het voorontwerp-bijdragewet opvang en begeleiding buitenlandse werknemers. Uitgebracht door de Raad voor de Arbeidsmarkt aan de minister van Cultuur Recreatie en Maatschappelijk Werk (Sociaal-Economische Raad, 1973)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1973, no. 20.