Solidarność Ziemi Puławskiej Region Środkowo-Wschodni . biuletyn informacyjny Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego : [pismo MKZ NSZZ "Solidarność" w Puławach], no. 73, 1981 - [ed. Apoloniusz Berbeć et al.] (Zarząd Oddziału NSZZ "Solidarność" Ziemia Puławska, 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use