Rozmowy . informator wewnętrzny nauczycieli zrzeszonych w NSZZ "Solidarność" Region Mazowsze, no. 7, 1981 - Ośrodek Badań Społecznych Region Mazowsze, [ed. Teresa Bochwic et al.] ([s.n.], 1981)
Print run: 2000 copies