Räkenskapsberättelse för perioden 1 oktober 1945-31 december 1946, framlagd på förbundets VII ordinarie kongress Köpenhamn, maj 1947 (Internationella Grov- och Fabriksarbetareförbundets)
Indb. bed: Verksamhetsberättelse för perioden 1 januari 1945-31 december 1946, framlagt för VII ordinarie kongressen Köpenhamn, maj 1947. Stencil.