Kapitalisme en gezin. Mogelijkheden en onmogelijkheden van het gezin in de laat-kapitalistische stedelijke samenleving (Vrije Universiteit, Subfakulteit der Sociaal-Kulturele Wetenschappen, 1972)
Stencil.