The Hungarian Reform Movement
A sorozat az MSZMP reformkörei országos mozgalmának anyagait tartalmazza. Az iratok túlnyomó része 1989-ből származik. Ezek a mozgalom országossá válásában fontos szerepet játszó április 15-i reformműhely tanácskozással, a reformkörök első, szegedi (május 20-21) és második, budapesti (szeptember 2-3) országos tanácskozásával, illetve az országos koordinációs tanáccsal kapcsolatosak. Tájékoztató adatok, valamint a reformköröknek az MSZMP 1989. őszi pártkongresszusával kapcsolatos előkészületeinek iratai találhatóak még itt. A budapesti tanácskozás tíz szekciója tagjainak aláírásait tartalmazó nagyméretű kartonok külön dobozban a sorozat végére kerültek. Az 1999-2002 közötti időszakból származó négy dokumentum a reformköri mozgalom utóéletére vonatkozik. Accruals not expected