Dokumenti o izdajstvu Draže Mihailovicá. Knj. 1. [Ured. D Nedeljković] (Beograd, 1945)
Sa il. i ind. Demokratska Federativna Jugoslavija. Državna komisija za utvrdjivanje zločina okupatora i njihovih pomagača.