Coöperatie. Beknopte schets van de geschiedenis van verbruiks- en landbouwcoöperatie in Nederland. Met een woord vooraf van Joh. van Gool (Drukkerij Laverman, 1949)
Met afbn, bibliogr., prtn, reg. en tabn.