Laatste woord tot de conscientie van de leden der synode door de vervolgde leden van den kerkeraad van Amsterdam. Te hunnen dienste opgesteld (Wormser, 1886)
Ingeb. bij: A. Kuyper, Het vergrijp der zeventien ouderlingen.