Ill. bij "Van de dorpspastorie naar het Torentje. Leven en lotgevallen van Dr. A. Kuyper, Anti-Revolutionair heldendicht" door L.M. Hermans - Hahn, Albert
Ill. bij "Van de dorpspastorie naar het Torentje. Leven en lotgevallen van Dr. A. Kuyper, Anti-Revolutionair heldendicht" door L.M. Hermans.