Een spreker tijdens een manifestatie van de bouwbonden van NKV en NVV op het Malieveld tegen het ministerieel ingrijpen in de CAO - Haas, Joh. de,
Een spreker tijdens een manifestatie van de bouwbonden van NKV en NVV op het Malieveld tegen het ministerieel ingrijpen in de CAO.