Kinizsi Pál Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézet. Gyakorló helyek bemutatása
Zalaegerszeg, gardening, housewife training, farming, poulty, bakery, pastry, Imréné Wayda, Balázs Tóth