Tekst op voorzijde gedateerd 12 september 1973:'De gemeenteraadsfractie van de Amsterdamse kabouterpartij heeft vanmiddag bekendgemaakt dat zij Roel van Duyn niet meer als lid van de fractie beschouwt. Van Duyn is lid geworden van de PSP.' (1973)
Tekst op voorzijde gedateerd 12 september 1973:'De gemeenteraadsfractie van de Amsterdamse kabouterpartij heeft vanmiddag bekendgemaakt dat zij Roel van Duyn niet meer als lid van de fractie beschouwt. Van Duyn is lid geworden van de PSP.'.