Tradit̜ii ale poporului român de solidaritate s̜i prietenie cu poporul chinez. [Alcǎt de I. Popescu-Put̜uri] (Editura politicǎ, 1973)
Cu bibliogr., il. s̜i portr. Institutul de studii istorice s̜i socialpolitice de pe lîngǎ CC al PCR.