Groenevelt spreekt tijdens een bijeenkomst in het actiecentrum "Ons Centrum". Rechts de Jong - Nieuwenhuijs, Henk
Groenevelt spreekt tijdens een bijeenkomst in het actiecentrum "Ons Centrum". Rechts de Jong.