Communisme en christendom. Kort commentaar op enige hoofdstukken uit de encycliek Divini Redemptoris van Pius XI tegen het godloochenend communisme (Gooi en Sticht, 1947)
Uitg. in samenwerking met de Katholieke Actie in Nederland.