Sprawozdanie Zwia̜zku Zawodowego Drukarzy i Pokrewnych Zawodów w Polsce Okre̜g Łódzki za rok 1927 oraz Zwia̜zku Zawodow. Pracowników Drukarskich i Pokr. Zaw. m. Łodzi p.n. "Ognisko" za okres od 1-go stycznia do 31-go grudnia 1927 r (Tarkowski, 1927)
Rok XXI.