De pionier. Orgaan van de Kath. Vereeniging van Mijnbeambten
Vanaf (1969): Kristelijke Vereniging van Mijnbeambten. - Voortzetting van: Orgaan van St. Callistus (ZK 17376), en: De mijnbeambte. Orgaan ... (ZK 31970). - Voortgezet als: Medium. Maandblad ... (ZF 30625).