Rede gehouden door Mr. Dr. Ch. Raaijmakers, S.J. Roomsch-Katholiek priester, leeraar aan het Canisius-College te Nijmegen, op de openbare bijeenkomst van 23 Februari 1910, in "Diligentia" te 's-Gravenhage, waar door voorgangers der drie voornaamste kerkgenootschappen de Vredesbeweging van godsdienstig standpunt is besproken (Algem. Nederl. Bond "Vrede door Recht", 1910)
BUNDEL.