Kultura Niezależna . miesięcznik Komitetu Kultury Niezależnej, no. 24-25, 1986 - Komitet Kultury Niezależnej, ed. committee (Oficyna Wydawnicza Pokolenie, 1986)
Creation and circulation: From issue no. 63(1990) published legally