Algemene vergadering die samenviel met het 35-jarig bestaan. Zittend tweede rij vijfde van rechts K. Kruithof, zevende van rechts Wind. Derde rij zittend vijfde van rechts De Ruiter, zesde van rechts Ekkel (1931)
Algemene vergadering die samenviel met het 35-jarig bestaan. Zittend tweede rij vijfde van rechts K. Kruithof, zevende van rechts Wind. Derde rij zittend vijfde van rechts De Ruiter, zesde van rechts Ekkel.