BOA-voorman E.du Plessis spreekt tijdens de Soweto-herdenking bij de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag in juni 1981 - Stegeman, Jan (1981)
BOA-voorman E.du Plessis spreekt tijdens de Soweto-herdenking bij de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den Haag in juni 1981.