Ekonomiczne i demograficzne problemy Pomorza Zachodniego w świetle Niemieckich materia&#xa0 . ów źród owych z lat 1926-1932.; (Institut Zachodni, 1959)
Mit Reg. und Tabn. Polnisches Vorw. und deutscher Text.