Rendszerkritikai esték: Tanszabadság és esélyegyenlőség
Az Eötvös Károly Intézet rendezvénysorozatának eseménye. A beszélgetést vezeti Somody Bernadette, résztvevők Kertesi Gábor, Trencsényi László, Varga Júlia és Zolnay János. / Event organized by Eötvös Károly Intézet. The discussion is lead by Bernadette Somody, participants are Gábor Kertesi, László Trencsényi, Júlia Varga and János Zolnay.