Nota over de inkomstenbelasting, de extrawinstbelasting en de overwinstbelasting van naamloze vennootschappen, de producentenbelastingen en de uitvoerrechten op producten van ondernemingen (Mouton, 1922)
Met afzonderlijk afbeeldingen. Ondernemersraad voor Nederlandsch-Indië.