Etalage van fotowinkel Camera Corner met foto's AHF betreffende het bezoek Brits Koninklijk paar, Lod. van Deysselstraat - Meerendonk, Ben van,
Etalage van fotowinkel Camera Corner met foto's AHF betreffende het bezoek Brits Koninklijk paar, Lod. van Deysselstraat.