Serie van zes foto's van patiënten en patiëntenzorg op Zonnestraal. Vijf van de foto's zijn geplaatst in: Uilenspiegel 30-1-1953 - Wolf, Hans,
Serie van zes foto's van patiënten en patiëntenzorg op Zonnestraal. Vijf van de foto's zijn geplaatst in: Uilenspiegel 30-1-1953.