Interview met Jan van Zutphen in 1953 en Mevrouw Koedam, schoonmaakster op Zonnestraal. Opnamen gebruikt voor de documentaire betreffende 'Zonnestraal' - Amsberg, Kiki.
Interview met Jan van Zutphen in 1953 en Mevrouw Koedam, schoonmaakster op Zonnestraal. Opnamen gebruikt voor de documentaire betreffende 'Zonnestraal'.