Oud neg.nr. 36a-1. '"Das Warenhaus am Kafe-Tisch". Met een beschrijving van de afzonderlijke negatieven - Haas, Joh. de, (1939)
Oud neg.nr. 36a-1. '"Das Warenhaus am Kafe-Tisch". Met een beschrijving van de afzonderlijke negatieven.