Hungarian Monitoring, 29 October 1988 . [Magyar rádiófigyelő], 1988. október 29 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - On the American presidential campaign - Kohl-Gorbachev relations - Genscher travels to China Domestic Affairs: - Péter Várkonyi's press conference on Warsaw Pact foreign ministers' meeting - Péter Medgyessy's Indian talks - President Reagan: Hungary is making faster progress in economic reform than USSR - Miners' trade union meeting: mining industry blighted by decades of mistakes - Committee checking Gabčíkovo-Nagymaros dam: is there room for the Danube Circle? - UN strike law expert issues statement on forthcoming Hungarian strike law - Holy Right Hand of St Stephen in Pécs - Football match fixing case grows; Olympic doping scandal Economy: - Factory directors: report on the Hungarian exhibition at the Bucharest International Fair Külpolitika: - Az amerikai elnökválasztási kampány állásáról - Kohl - Gorbacsov találkozó - Kínába utazik Genscher Belpolitika: - Várkonyi Péter sajtótájékoztatója a VSZ külügyminiszteri konferenciájáról - Medgyessy Péter indiai tárgyalásai - Reagan amerikai elnök szerint Magyarország a SZU-nál is gyorsabban halad a gazdasági változás útján - Ülésezett a bányás szakszervezet: az ágazatot évtizedes hibák sújtják - Ellenőrző bizottság a Bős-Nagymaros ügyben;van-e helye Duna-körnek - Az ENSZ sztrájkjogi szakértője nyilatkozik a készülő magyar sztrájkjogtörvénnyel kapcsolatban - Pécsett a Szent Jobb - Dagad a foci - Bunda ügy; olimpiai dopping-botrány Gazdaság: - Ipargazdák: jelentés a bukaresti nemzetközi vásár magyar kiállításáról