Achttienhonderdelf-1961, met Amsterdam als brandpunt. Honderdvijftig jaar Kamer van Koophandel en Fabrieken. [Door J. de Vries]
Met afbn. en reg. Gedenkboek uitgegeven tergelegenheid van het 150-jarig bestaan. Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Amsterdam.