Edukacja i Dialog . wielomiesięcznik poświęcony głównie tematyce oświaty i wychowania, no. 3, 1986 - Rada Edukacji Narodowej, Zespół Oświaty Niezależnej, ed. Bartosz Pieczyski [et al.] (Wydawnictwo Społeczne KOS], 1986)
Creation and circulation: From issue no. 1=9(1989) published legally