Dwadzieścia Jeden . pismo społeczno-polityczne : poglądy, idee, gospodarka, rozmowy, polemiki, dokumenty, no. 1, 1986 - Adalbert pseudonym; Dworak, Jan; Jankowiak, Janusz ("V" Międzyzakładowa Struktura Solidarności, 1986)
Print run: 2000 copies