Titel prent: Tsaar en Paus :"Wat maakt Uwe Heiligheid toch een omslag met die lagere geestelijken. Wie in mijn rijk zijn hoofd niet houdt, laat ik het afslaan." - Hahn, Albert
Titel prent: Tsaar en Paus :"Wat maakt Uwe Heiligheid toch een omslag met die lagere geestelijken. Wie in mijn rijk zijn hoofd niet houdt, laat ik het afslaan.".