De boekdrukker :
Tot en met 2(1920):no. 16: orgaan voor de Federatie ter behartiging van de belangen der kleine en middelmatige drukkerijen; 2(1921):no.17 - 10(1929):juli: orgaan van de Vereeniging van Nederlandsche Boekdrukkers.