Inquisitio haereticae pravitatis Neerlandica. Geschiedenis der inquisitie in de Nederlanden tot aan hare herinrichting onder keizer Karel V (1025- 1520)
I. De Nederlandsche inquisitie tijdens de elfde, twaalfde en dertiende eeuwen. Met 2 krtn.