Bouwgroep Lent aan het werk voor woongroepen. Foto in opdracht van de Stichting Onderzoek en Advies Groepshuisvesting Nijmegen gemaakt door Nijmeegs Foto Kollecktief (o.a. Caroline Luykx, Els Beaumont)
Bouwgroep Lent aan het werk voor woongroepen. Foto in opdracht van de Stichting Onderzoek en Advies Groepshuisvesting Nijmegen gemaakt door Nijmeegs Foto Kollecktief (o.a. Caroline Luykx, Els Beaumont).