Wethouder Vliegen (zittend, derde van rechts) bij de opening van een speeltuin. Zittend, tweede van links: K. de Vries; derde van links: Tellegen
Wethouder Vliegen (zittend, derde van rechts) bij de opening van een speeltuin. Zittend, tweede van links: K. de Vries; derde van links: Tellegen.