NJV hoofdbestuur 1939-1940. V.l.n.r. Mulier, Verdoorn, De Brauw (voorzitter), De Vries, Schiebergen en Rijsdorp.Door het verbod van het NJV werd juli 1940 het hoofdbestuur ontbonden
NJV hoofdbestuur 1939-1940. V.l.n.r. Mulier, Verdoorn, De Brauw (voorzitter), De Vries, Schiebergen en Rijsdorp.Door het verbod van het NJV werd juli 1940 het hoofdbestuur ontbonden.